8/6/15

"TORNEM del SEMINARI"- TROBADA GENERAL



ÍNDEX:

  • HI ANÀREM IL.LUSIONATS I HEM RETORNAT EMOCIONATS.  AGRAÏMENT
  • PARLAMENT-SALUTACIÓ - Església del Seminari.
  • CRÒNICA DE LA DIADA
  • MINUTA Restaurant
  • ÀLBUM DE FOTOS  ( Si voleu, en podeu fer arribar al Email o al WhatsApp  652899941)
  • VIDEO   
  • MISSATGES
  • ENTRADES PUBLICADES AL BLOG,  PREPARACIÓ DE LA TROBADA

oOo



  • HI ANÀREM IL.LUSIONATS I HEM RETORNAT EMOCIONATS.  AGRAÏMENT

En nom de Joan PERERA  i en el meu, Josep Mª BENSENY,caps visibles d'aquesta "Aventura", volem donar les gràcies als companys: Mossèn  Xavier PARES, Tito SOTELO, BADIA, AGELET, ALTIMIR i  OLIMPIA que d'una manera especial han contribuït  a l'èxit de la mateixa i, també,  a TOTS VOSALTRES que ens heu acompanyat, doncs, sense la VOSTRA presència, no hauria estat possible aquesta Trobada.  MOLTES GRÀCIES.


El pati de Sant Lluís convertit en un aparcament
  




SOPESDESAPOS va anomenar per a l'ocasió un Reporter Gràfic que ens facilitarà les seves instantànies dintre de ben poc. Li demanem disculpes per les dificultats sofertes, al no haver-lo acreditat degudament.  Un cop tractat i editat el material serà exposat en aquestes pàgines. 

Fem una CRIDA a la gran quantitat de fotògrafs i cineastes ocasionals, que immortalitzaren la Trobada,  a que ens facin arribar el seu treball:
     
               - FOTOS: convé, primordialment, haver-ne fet una tria i tramete'ns les dos o tres  més excel.lents  de cada tema. Si  podeu posar una mica d'informació, molt millor.

               - VÍDEOS: els experts que han  editat i penjat els seu vídeo  a Internet, ens poden facilitar el seu enllaç,  i per els altres, la majoria, podeu enviar-nos la  vostra filmació. Amb tot el material rebut aconseguirem una PEL·LÍCULA.   Per qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres:

JMBENSENY   mòbil 652899941        jmbenseny@gmail.com

També es va tindre cura d'anomenar un Cronista Oficial, que ben aviat ens farà viure de nou l'Esdeveniment. Aquestes pàgines confien recollir els vostres testimonis i saber de les vostres sensacions i emocions.  Us hi esperem !

oOo


  • PARLAMENT-SALUTACIÓ - Església del Seminari.

Bon migdia a tothom. 
Aprofitant, que ara estem aquí tots reunits, us vull adreçar unes poques paraules en nom de l’organització. 
Fa prop de quatre mesos, vàrem assenyalar aquesta data per a retrobar-nos, i avui dissabte, dia 6 de juny, la Trobada s’ha fet realitat. 
Felicitem-nos i siguem benvinguts. 
Amb aquest APLEC, crec que fem realitat el desig de molts de nosaltres de Tornar al Seminari. 
Doncs, ja hi som ! No pas per a quedar-nos-hi, encara que ben aviat, segurament, podrem estrenar l’hostatgeria, al tercer pis de Sant Tomàs.........................................




  • CRÒNICA DE LA DIADA


TORNEM AL SEMINARI
Crònica sentimental d’una trobada general d’antics seminaristes i capellans 

El dia fixat per la Trobada General d’antics companys residents en el seminari de La Seu d’Urgell, era la festivitat de Sant Norbert, el dissabte 6 de juny de 2015. Així ho havien decidit el grup organitzador que es reuneix a dinar cada tercer dijous de mes, en el restaurant l’Oliva de Barcelona. El company de Santalinya, Josep Maria Benseny, seria l’encarregat de fer tots els preparatius de la jornada i un d’ells buscar aquest cronista aficionat.
Desprès de dormir.........

  • MINUTA Restaurant






  • ÀLBUM DE FOTOS  ( Si voleu, en podeu fer arribar al Email o al WhatsApp  652899941)



CLICA DAMUNT LA FOTO I ACCEDIRÀS A L'ÀLBUM





  • VIDEO 




  • MISSATGES



Tot i que per raons que no venen al cas, alguns no hem estat físicament a la trobada, cal agrair la teva dedicació a la tasca que ha culminat amb un èxit evident. No hi hem estat presents, però el recull de fotos i el vídeo han permès que molts de nosaltres, des de la distancia, hi haguem estat presents d’ esperit. Per tant, felicitacions.Josep M. SANTACANA


Malgrat no vaig poder asistir al la Trobada, he esperat amb anhel tot el material que has enviat.
He mirat les fotos i el video varies vegades, descubrint novament moltes cares de ex-companys que no havia tornat a veure en molts anys.
Molts recorts de la infantesa han tornat formar part de la meva vida. No dubto que deurie ser un dia emocionant.
Grácies per tot, soc un fidel lector del Blog i espero que si hi ha una proxima trobada , hi podre asistir.
Una abraçada.- Josep PONSICO


Josep Maria, moltes gràcies per tot: la idea, la feina que ha portat i l'èxit aconseguit. Un dia ple: records, vivències, retrobaments... Vam tenir la sort de compartir taula amb Mn. Rourera i amb en Llorenç Sánchez, el flamant condecorat amb la Creu de Sant Jordi; un dinar amè i càlid amb un punt d'aprenentatge de força coses.
La Mercè, que és amant dels detalls, va trobar molt delicat el clavell que va rebre en arribar a l'hotel´- de part dels organitzadors? de l'hotel?- ; pensem que els caramels també van ser ben acceptats.
Resumint: molt bé i amb ganes de tornar-hi. Una forta abraçada a totes i a tots. MATIES RIQUER

DOS ACLARIMENTS:  "al  César lo que és del César....."  .- Els clavells, de l'organització i els caramels, d'en Maties Riquer.


Benvolgut Josep Maria: Vagi per endavant la meva felicitació pel vostre encert i abnegació en l'organització de la gran trobada. Fou certament una diada de feliços reencontres i d' emotius retrobaments. Cinquanta, seixanta, setanta anys pogué dir-se que ens contenplaven. Un contacte directe amb gent que un dia llunyà compartirem sota un mateix sostre, una vida en comú mentre alenavem somnis i esperances de joventut. No importa que en la llarga travessa fins al sacerdoci, fòssim molts els que que ens quedessim pel camí. Foren hores marcades per un alt contingut humà i espirtiual. El pregrama entretingut i interessant. En el meu Diari n'he fet una singificativa descripció. Una abraçada. Llorenç SÀNCHEZ VILANOVA


Es tic molt content de la vostra trobada al seminari de tanta gent que significa que el que sembrarem durant aquell temps ha fructificat amb bones relacions entre vosaltres i també de la feina feta pels vostres formadors. El sol fet de mantener l’amistat entre vosaltres i les vostra famílies signifique molt del que porteu dins vostre. Manteniu aquest calor dins vostre i al vostre entorn que us ajudarà en el caminar de cada dia. Donem-ne gràcies a Déu i a la Mare que ens presidia dia a dia.
Vaig sentir no poder venir però els anys i les forces van menguant, encara que em trobo força bé. Una abraçada i pregària per a tots. Agustí ROMERO


Era d'esperar donada la gran il·lusió que hi vàreu passar I que vàreu ésser capaços de transmetre. Enhorabona. Ja m'ha arribat cròniques de plena satisfacció. Llastima que no vaig poder compartir personalment de vostra amistat i satisfacció. En altra ocasió serà De moment rebeu la meva més sincera felicitació. Una abraçada. JOSEP BOLDÚ

Josep Mª, va ser una trobada magnífica, i amb gran éxit tant de persones com d’organització. La RETROBADA ens va fer un gran bé a tots. Hem apres que l’amistat no s’ha perdut sinó que dura i s’ha enfortit entre nosaltres. Moltes gracies. Xavier Parés

GRÀCIES A TOTS!!!
Una diada inoblidable!
Josep Maria Palà

Amic Jm i junta organitzadora. Rebeu la nostra més cordial felicitació per l'èxit assolit en la jornada d'ahir al Seminari. Tot ha estat perfecte i gràcies a l'embranzida i organització que tu has conduīt de forma exemplar.
Esperem fotos etc...
Una abraçada.
Tito i Antonieta.

Josep Mª: Avui encara em sento feliç i penso que seguirè sentin-me`n. Com que tú has sigut un agent nescessari i efectiu perque aquesta realitat existeixi, no puc fer altra cosa que dir-te: GRACIES
Jordi BADIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada