15/4/15

TROBADA GENERAL, 6 de JUNY. Més informació.


Clicant en aquests ENLLAÇ de sota, podreu accedir a la  CONVOCATÒRIA que es feu, en el seu dia, de la TROBADA GENERAL:

    -  TROBADA GENERAL D'EX-SEMINARISTES D'URGELL


Avui companys, ens hem de felicitar per l'acolliment que  ha tingut aquesta proposta tan agosarada. En aquests moments, la llista provisional sobrepassa els 150 assistents.
Podem avançar, que ja tenim confirmat el dia, el restaurant, Hotel Andria,  tenim obertes les portes de l'Església del Seminari, tenim Celebrant de la missa,  Mossèn PARÉS,  Concelebrants i, també molt important, director de coral, en Tito SOTELO. En aquesta diada tant especial, no hi pot pas faltar el cant gregorià, així doncs, la MISSA DE ANGELIS serà la que ressonarà en aquell retrobat espai, on, probablement,  les columnes posaran  pell de gallina i les parets regalimaran llàgrimes d'emoció, amb la complaent mirada, des de el més alt del presbiteri, de la Mare de Déu de l' Assumpció.

MISSA DE ANGELIS.

Com que molt probablement, alguns haurem oblidat, degut als anys passats i als anys acumulats, la lletra o la música o les dues coses d'aquesta missa "de Angelis", Sopesdesapos, que no "repara en gastos", ha editat un petit vídeo, amb el que podreu assajar la  partitura, procurant, això sí, de no alçar massa la veu, no fos que molestéssiu els veïns.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada