8/11/13

50.000 VISITES - INFORMACIÓ DEL BLOG

Hem arribat a les 50.000 visites. 



El blog SOPESDESAPOS va néixer a les darreries de l'any 2010 amb l'única pretensió de ser una eina, que fes possible, als  primaris de 1961, recordar i contactar de forma virtual, amb la finalitat de preparar la trobada del CINQUANTENARI, a celebrar l'any següent.
I amb aquest objectiu, vam encabir, en les seves pàgines,  records llunyans i fotos descolorides de la nostra estada al Seminari. També, aquestes pàgines, foren altaveu de les salutacions dels nostres  superiors, de les peripècies emotives dels nostres retrobaments i de tota altra mena d'informació.
Però, com que la curiositat anava pujant de temperatura, va despertar la "bestia" i, aquesta volia saber, ja no d'aquells anys, sinó d'aquella casa. Així que vàrem involucrar- les víctimes- vells companys,  que havien conviscut en aquell lloc, i que amb la seva abundant  aportació de material gràfic, documental, cròniques i escrits,  han contribuït a engreixar aquestes pàgines. Moltes gràcies.
Hi ha  més gana .....

ACCÈS AL CONTINGUTS

Des de bon començament hem vetllat per fer fàcil l'accès a la consulta d'aquesta  documentació, considerant que el públic destinatari, majoritariament, és de cabellera blanquinosa o de brillant closca: ex-seminaristes, capellans i ex-capellans d'aquell Seminari de la Seu, finiquitat quaranta anys enrrere.No sé si ho hem aconseguit. L'era de l'ordinador i d'internet,a molts de nosaltres, probablement, ens ha sobrepassat. No tindria sentit penjar un document i que aquest fos impossible de localitzar dintre el gran embolic que pot semblar el blog.

Doncs, aviam si us podem ajudar:
-Si aconseguiu accedir al  blog, podeu fer-ho mitjançant Google,  missió no impossible, hi trobareu unes pestanyes superiors, que clicant sobre les mateixes us portaran a la pagina on es desenvolupa el contingut del seu títol.
La primera pestanya, PÀGINA PRINCIPAL, recull TOT el que entra al blog, amb una presentació de la notícia i un petit tex de la mateixa, i si en voleu saber més, clicant a l'enllaç que s'adjunta a sota,  us portarà a la totalitat del seu contingut.


També aquest BOTONS són una manera d'arribar-hi.
                             





Al recollir molta informació, la PÀGINA PRINCIPAL no s'esgota al final del recorregut de la primera pantalla, sinó que arribat allí, et trobaràs amb les anotacions que es còpien  tot seguit:
Per CONTINUAR,  tant sols tens que clicar damunt: MISSATGES MÉS ANTICS.


CERCAR INFORMACIÓ
Hi han dos canals,  
   - un, accedint a la pàgina INDEX-ACTUALITZACIONS, on hi trobareu els anunciats i data de tots els continguts incorporats al blog, i clicant sobre qualsevol d'ells podeu aconseguir la seva informació.
   - l'altre, mitjançant els anunciats temàtics que es relacionen sota el títol TEMES DINS LA PAGINA PRINCIPAL, situat al marge esquerre del blog.

  • CANÇONS CONYERES
  • DEFUNCIONS
  • TROBADES


COMENTARIS

Hi han molts pocs comentaris a les entrades de la PÀGINA GENERAL, que és on es deurien de fer, probablemnet per la dificultat de cumplimentar l'apartat  "Comenta com a:".  Una solució, per els no experts, seria que ho fessin com a  " Anònim", tal com surt al dibuix de sota.  Llavors,  seria bo, que els anònims us identifiqueu dins el contingut del comentari : "Escriu el teu comentari"...



  Anònim 


COL.LABORACIONS

Alguns companys de diferents cursos del seminari, ens han fet arribar fotografies, comentaris, escrits,....referents a aquell temps o actuals, en definitiva, col.laboracions.
Segurament que hi ha molt material, d'aquell casal, amagat o extraviat en algun calaix o dins el nostre record, que a molts ens agradaria conèixer, si els seus propietaris fossin tant amables de compartir. No deixeu que l'oblit en sigui l'únic beneficiari.
 Si no hi ha un daltabaix en aquest blog, a la millor, els nostres nets tindran la sort de contemplar-nos amb pantalonets curts i, a alguns, amb sotana, i saber de les nostres peripècies
Si ignoreu com fer-ho arribar, podeu contactar amb nosaltres, ja sigui mitjançat el correu electrònic del  Benseny:  jmbenseny@gmail.com, o al seu  mobil núm 652.89.99.41.

SUGGERIMENTS

No cal dir-ho, qualsevol observació o suggeriment que ens vulgueu fer, que ja ens agradaria, només cal contactar-nos, mitjançamt els canals que s'indiquen en l'apartat anterior.

SUBSCRIPCIÓ/REBRE INFORMACIÓ

Els experts ja saben la manera de subscriures a qualsevol blog, rebent , llavors, notificació instantània al seu correu electrònic, cada vegada que es penja nova informació.
Pels altres, la majoria, disposem del seu correu electrònic, i els hi fem arribar les novetats.  Així que si voleu estar al corrent del que si va penjant al blog, ens podeu fer arribar el vostre correo, i sereu informats.


                                                              ESTADÍSTIQUES

Per a la vostra curiositat us adjunto la consulta estadística de la procedència de  les visites. Hi han màquines que també cerquen, però això és el que diu:

Total general
Espanya                                                                            
39775
Andorra
3914
Estats Units
2240
Rússia
1122
França
531
Alemanya
397
Itàlia
374
Ucraïna
105
Països Baixos
99
Regne Unit
91

Total de la setmana passada
Espanya
280
Estats Units
60
Andorra
10
Alemanya
4
França
4
Índia
2
Ucraïna
2
Canadà
1
Xina
1
Irlanda
1


AGRAÏMENTS 

SOPESDESAPOS vol agrair molt cordialment l'acollida que feu de les seves pàgines,  tant als ANÒNIMS, que voldríem  conèixer, com  als que ens heu fet arribar els vostres comentaris i , molt especialment, als seus col.laboradors.  El vostre interès dona sentit al nostre esforç.






I  ARA, PER A CELEBRAR-HO, 
ESCOLTEM AQUEST ESPECTACULAR ARRANJAMENT D'UN CANT, TANT FAMILIAR PER A NOSALTRES, COM ÉS:  " Jo crec en Vos Senyor"




1.  Jo crec en Vós, bon Déu,
     jo crec en Vós,
     vivent misteriós
     ben a prop meu.
     Si  el dubte algun cop ve,
     feu-me fort en la fe.
     Jo crec en Vós, bon Déu,
     jo crec en Vós.

2.  Jo espero en Vós, bon Déu,
     jo espero en Vós;
     sé que per mi vetlleu,
     com Pare amorós.
     Si em sento defallir
     i m’espanta el patir,
     jo espero en Vós, bon Déu,
     jo espero en Vós.

3.  Jo us estimo, bon Déu,
     només a Vós;
     així ho han fet els sants,
     amb cor joiós.
     Ells em guien a mi,
     de la creu pel camí:
     jo us estimo, bon Déu,
     només a Vós;

4.  A prop de Vós, bon Déu,
     a prop de Vós;
     feu-me al vostre servei
     ben generós.
     Feu-me sempre, Senyor,
     créixer en el vostre amor,
     a prop de Vós, bon Déu,
     a prop de Vós.
Música: L. Mason (1792-1872)
Lletra original: Sara F. Adams (1805-1830)




1 comentari:

  1. Realment ha estat tot una sorpresa el poder gaudir de la interpretació del “Jo crec en vos Senyor” per part d’un dels meus músics preferits, l’André Rieu, del que tinc no menys de vint o vint-i-cinc DVD. Es tot un espectacle, i et passes una bona estona. Ell combina, com ningú, la bona música amb el seu toc de picaresca. Si us agrada aquest tipus de música, us l’aconsello; desfruitareu.
    Josep Mª Santacana Toldrá.

    ResponElimina