5/6/15

HA ARRIBAT EL DIA. Tornem al Seminari.

Companys, ja hi som !!!

Demà la Gran TROBADA.  Demà gran retrobament i grans records. Que TOT reforci la nostra AMISTAT.

Confiem que l'esforc de molta gent, el temps esmerçat i  una il.lusió immensa, facin d'aquesta DIADA , un esdeveniment per recordar.

Un company ens escriu: "les obres de la Pça. del Palau fa pocs dies es varen acabar, tot esperant la nostra visita al nou Arxiu, i també ens fa una crida " que les dones no s'entretinguin en el Mercat dels Dissabtes". Nosaltres, sols,  volem insistir en el compliment de l'horari previst, sobre tot, la Missa de la una.

Hem consultat diferents estacions meteorològiques, tot confiant en poder-vos oferir la millor previsió:  ( ja sabeu que això, el temps,  no depèn ni de ells, ni de nosaltres)   Hi haurà Sol, encara que no es descarta alguna lleugera precipitació. No estaria de més un paraigües i suau roba d'abric.   Tot això, també, és qüestió de Fe, encara que aquesta, en aquests casos,  és de verificació immediata.

L'Organització no ha reparat en despeses. Probablement entrarem en dèficit i, procurarem, amb la vostra bona voluntat, no arribar a la Suspensió de Pagaments.  Les Aventures a vegades tenen conseqüències ... ja ja .


Sols queda, ara ja, fer-vos saber en quina TAULA  estareu ubicats al menjador de l' Hotel Andria:


                                             TAULES ASSIGNADES MENJADOR.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada