23/5/15

TROBADA GENERAL 6 DE JUNY.- Més Informació - 2


RELACIÓ  ASSISTENTS DINAR, A 3-6-2015
  oOo

Abans d'ahir, penúltim dijous de mes, al sortir del restaurant l'Oliva, ens acomiadarem amb el bon desig de retrobar-nos al Seminari.  Fins el dissabte dia 6 !!.  La colla va ser nombrosa, una trentena de comensals. A alguns per circunstàncies familiars o personals no els hi serà possible el desplaçament a la Seu. Que no es preocupin, amb les nostres càmeres i bolígrafs els hi farem reviure l'esdeveniment.



En aquests moments, prop de 170 persones han confirmat l'assistència al Dinar de Germanor, havent fet l'ingrès corresponent. Ara sí, el Restaurant ANDRIA ja pot començar a encendre el foc i parar la taula.
El període d'inscripció, pels endarrerits, roman obert fins uns dies abans de la Trobada. 
Crec que ja ho tenim tot, practicament, enllestit:  l'Altimir apunt per col.locar les targetes identificatives, el Badia dempeus a l'escala de l'autocar espera el passatge, movent-se al runrun del motor, l'Agelet grapant el Cançoner, el Sotelo gesticulant la Direcció i afinant la veu, el Palà, el Camps, el Vilana i el Sarroca memoritzant l'horari del programa per fer-lo respectar. No hi haurà paraigües vermells.
A tots vosaltres el nostre agraïment, així com a tants d'altres, que fareu possible aquesta aventura.


RECORDEM que el nostre company de Balaguer, Sisco Amorós Prat, ha fet un CD amb diferents interpretacions, com a RECORD DE LA TROBADA, acompanyat d’un fulletó amb la lletra de les mateixes. El disquet estarà a la venda.
El preu és de 5 €. Reserves : l'autor, telèfons 973448282 o 627242324.










ALTRES ENTRADES RELACIONADES AMB LA TROBADA




-TROBADA GENERAL 6 DE JUNY.- Més Informació-1


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada