13/3/16

TROBADA PRIMARIS DE 1959.



TROBADA SEMESTRAL DELS EX ALUMNES DEL CURS 59 , DEL SEMINARI DE LA  SEU.

Com cada semestre ens hem trobat uns quants dels que quedem del nostre curs, per reveuren’s, parlar de les nostres coses i recordar altres temps i altres vivències.
Aquesta vegada la nostra trobada ha estat molt emotiva, perquè ens ha acompanyat la Carme, esposa del nostre molt bon amic i company Jesús Fité, que ens va deixar fa uns mesos.
Realment no crec que ens hagi deixat del tot perquè el seu record i la seva forma de ser ens han acompanyat  les intenses hores del dia en que hem estat junts, i molt més quan parlàvem d’ell, com si hi  fos entre nosaltres.
La Carme és una dona molt forta , i ancara que no pot dissimular que li falta el Jesús, sap que lo que conta és lo que van fer junts , i que ara l’acompanya d’una altra manera, però no deixa d’estar al seu costat.
Nosaltres procurem distraure-la i ho aconseguim força vegades, i esperem que el temps ajusti les coses lo millor per tots.


En la foto veureu el  Ferràn Barnaus, el Josep Poch,l’Angel Joanmarti, El Mingo Garsaball, L’Antoni Tomàs, El Cinto Valls.
També hi érem el Silvestre Palá que ha vingut més tard, i el Ramon Cuadros, que estaba darrera la càmera per fer la foto.

Tots acompanyats per les nostres esposes.  La que hi ha a la dreta de tot es la guia que ens va ensenyar les termes de Caldes de Montbui.

Ramon CUADROS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada