22/4/13

PRIMARIS DE 1963 .


Aquest any es complirà el CINQUANTENARI de l'ingrés al Seminari dels primaris de 1963.
El " Divino Afán" ,  com era habitual, es va fer ressò de la seva  arribada a aquell casal: " els menuts tenen la paraula".

Nosaltres, que no volem deixar passar aquesta efemèride sense recordar-los, hem contactat amb l'Antoni LASCORZ, supervivent d'aquella avortada fornada, que ens ha facilitat, com a aperitiu, un primer tast de FOTOGRAFIES.  La taula, que no desparem, s'anirà omplint de plats prou suculents, intentant complaure als amfitrions i invitats. 
De moment, en aquest reguitzell d'imatges, es pot veure part de la seva aventura en aquella casa: ja sigui rebent la Primavera, escenificant Els Pastorets,  amb una Marededéu autèntica (vull dir dona), sortint  a la muntanya amb el suport logístic  del Land Rover de  mossèn Castells i, molt especialment, hi trobareu tot un àlbum d'equips de futbol, del curs i combinats .  Aquest esport, tant popular al seminari, va saltar les seves tàpies per compartir la pilota amb l'equip local- Seu d'Urgell Futbol Club- i configurar la seva dotació de Juvenils, i fins i tot, més d'un seminariste va formar part de l'equip oficial de Regional.




Aquesta fotografia, els del curs molt probablement identificareu amb facilitat els personatges, fou feta en una sortida al  "Senado".  Any 1963 i "mainader"- Auxiliar: ARDERIU


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada