26/1/16

DEFUNCIÓ de JESÚS FITÉ - Primari 1959



Jesús FITÉ, Primari 1959
Us volem fer saber a tots que  el nostre company ens ha deixat, no sense  avisar, perquè va passar, amb la força  que el caracteritzava, una llarga malaltia .

Finalment el càncer va poder amb ell i ens va deixar el dijous passat , dia  21.

No hi va haver cerimònia  d’enterrament perquè va donar el seu cos a la ciència, en una ultima mostra de solidaritat que el va caracteritzar.
Per els que hi vulgueu assistir es farà una cerimònia de comiat el dissabte vinent , dia 30, al Tanatori de Les Corts, a las 11 del matí.

El Jesús i la seva dona , la Carme, eren concorrents assidus de les trobades  que fem els de la nostra promoció des de fa moltíssims anys , a les que aportava la seva forma de ser amigable i sincera, molt propera a tothom.

Ara ens ha deixat i ja el trobem a faltar, i més ho farem en la pròxima trobada que serà si Déu vol, el proper mes de Març.

Ens agradaria que us recordeu del Jesús cada ú a la seva manera, els que voleu resar amb una pregària  ,els que estimeu la muntanya mirant  el cel des de les terres que ell tant estimava, els que valoreu l’amistat , recordant la que ell ens tenia, i tots  reflexionant  sobre el nostre pas en aquesta terra, i les alegries i tristeses que això, comporta . Com la mort del nostre company , i la soledat de la Carme, a la que volem oferir ja des de aquí, la nostra mes sincera companyia.



Ramon Cuadros 













MISSATGES I COMENTARIS:

Amics, m'uniré a la pregària amb la missa del dia 31 al Santuari de
Meritxell pel Jesús i per la seva esposa Carme i en comunió amb tots
vosaltres.
En comunió
Mossèn Ramon de Canillo


Varem col·laborar junts,amb mossèn Rosell, al campaments D'Andorra. En guardo un gran record. Inesborrable.
Ho sento moltíssim.

Josep M. Palà




1 comentari:

  1. Amb el Jesús vaig fer els dos primers cursos de la Seu (1959-1961), després vam coincidir a Sant Cugat fent el tercer de Teologia. Crec que ell va acabar la teologia i ho de dir,com més teologia d'aquell temps conciliar més dubtes de fe i més ganes de plegar. N'havíem parlat tots dos algun cop al tren tot anant a Barcelona. Vam tornar a coincidir en la banca. Tots dos vam entrar a la Caja Ibérica de Crédito. Vaig tenir la sort de fer-lo entrar quan no tenia feina i sempre em va estar molt agraït, i això que ell aviat va escalar posicions altes en altres entitats com la Caixa. Jo diria que,com tots els seminaristes sortits del Seminari de la Seu, era una gran persona i un gran admirador i deixeble de mossèn Fermí en el seu cas, que morí poc abans que ell, el 4 d'octubre passat. Jo, Jesús, confio que el teu Nom també t'hagi ajudat a salvar-te, com tot el bé que vas fer sempre de bona fe. I confio també en la Missa de mossèn Ramon de Canillo al santuari de la Mare de Déu de Meritxell.

    Jaume Clavé

    ResponElimina