8/10/15

TROBADA DELS COMPANYS DEL 59.


El dissabte passat ens varem trobar, com  cada any ,uns quants companys de la promoció del 59  a Sant Benet del Bages.
Pels que no  estigueu al corrent , us diré que ens trobem cada any, una vegada a la tardor i una altra a la primavera, des de fa 39 anys poc més o menys.

D'esquerra a dreta: Antoni Font,Ferran Bernaus,Silvestre Palà,
Ramon Cuadros i Àngel Juanmarti. No surten a aquesta foto,
però sí a la del dinar: Josep Poch i Cinto Valls.

Sempre ens retrobem  amb molta joia,al principi amb esposes i fills, mes tard ja sense els fills que s’han fet grans, i ara, quasi tots  amb l’esposa i la jubilació,que ens acompanyen amb  tota fidelitat.
He de notar que últimament cada vegada ens costa mes  reunir la colla que ens agradaria,perquè per unes coses i altres, no tots podem   fer acte de presencia  als llocs que prèviament, hem acordat.
També vull dir que sempre que parlem del Seminari  i dels companys(mes que companys amics) que allí ens  varem conèixer ,ens surt el  sentiment de melangia , per uns tems passats i que tots recordem amb agraïment  i quasi veneració.
El Seminari , i les persones que li donaven vida, ens va fer passar amb certa brusquedat de l’infantesa a la joventut, deixant dins nostre un munt  de sensacions que no podrem recuperar però que han madurat amb nosaltres, i ara retornen  amb un altre color  i amb un altre calor.

Bé, el cas que ens ho varem passar bé, i per això ens plau, comunicar-vos-ho a tots.

Ramon CUADROS



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada