23/9/15

17ª TROBADA PRIMARIS 1951

Els primaris del 51 el passat dia 19 de setembre vàrem celebrar la dissetena trobada . El lloc escollit va ser Agramunt,  a l'hotel  restaurant Blanc i Negre.
Aquest cop era una Trobada especial ja que es tractava de fer un petit homenatge als tres mossèns, Josep Font, Francesc Xavier Pares i Josep Mª Ricart, pels seus  50 anys de sacerdoci.

Amb un dia esplèndid, els més matiners començàrem la jornada amb un esmorzar al restaurant de l'hotel. Després vàrem fer una visita a la fàbrica de torrons Vicens on provàrem les tauletes de  diferents gustos i varietats, acompanyats de un bon vi.


A les 12 hores ens reunírem a l’ església amb el resto de companys, i després de veure el refugi de la guerra civil que hi ha a sota, va arribar un dels moments més emotius de la Trobada : els tres mosséns, als que s´hi afegí  mossèn Esplandiu, celebraren missa, els quatre. Tots ells recordaren l’ amistat de tots aquests anys.


A dos quarts de tres, ja asseguts a la taula començàrem a omplir la panxa  amb el menú acordat. Durant el cafè es produí el moment més emotiu de la Trobada, quan tres de les nostres dones entregaren a cada mossén  un quadre  amb la seva foto al costat de la Immaculada de l’església del seminari i els nom de tots els companys amb de dedicatòria :  “Els teus companys del curs 51 i agregats  i les nostres esposes , hem  estat , estem i volem estar gaudint de la vostra amistat per sempre i fins al final”.  Fou un a sorpresa majúscula i tan agradable que els tres ja hi trobaren lloc per a penjar-ho
Amb un comiat i fins la pròxima a Salas de Pallars, acaba la Trobada



Joan PERERA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada