27/3/15

PRIMARIS DE 1959



En el seu dia, aquest Blog es va fer ressò de la celebració del seu CINQUANTENARI. Hi podeu accedir clicant l'enllaç :

- CINQUANTA ANIVERSARI

Avui, responent a la crida, que no deixarem mai de fer, de "material" per compartir amb tots vosaltres, el company Josep Maria Santacana Toldrá de Guissona, primari del 1959, ens tramet una vintena de  fotografies del seu "baul de los recuerdos", tal com ell ens diu, que  pengem a l'ÀLBUM ALTRES CURSOS.



PONS-GARSABALL. AYALA-COSCONERA-GRAU-BESORA-TOMAS. PERELLADA-TEBE-CASAMAJO-SANTACANA-CUADROS-JORDANA


Nosaltres els corresponem amb una relació nominal molt detallada dels integrants d'aquella incorporació, amb filiació, procedència i data de neixament...no s'ha pogut localitzar el pes i l'alçada, ho sentim.  Creiem que en aquest llistat,  fotocopiat del Llibre de Matricula del Seminari, que va del número 910 al 981, se'ns han colat alguns noms que no pertanyen al vostre curs.  Esperem, doncs, les esmenes pertinents.







També, us adjuntem el Divino Afán d'aquell setembre, on  podreu somriure amb les innocents respostes que donen els nostres protagonistes a l'interviu de la revista, encara més innocent i càndid, interessant-se per la seva vocació i altres. A més, aquest número del D.Afán, que coincideix amb el nou curs, ens recorda l'horari, pel qual s'hauran de regir, tant els seminaristes del Menor com del Major.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada