24/5/13

ELS NOSTRES RETROBAMENTS: José PÉREZ



L'ÙLTIM DE LA COLLA HA ESTAT "RESCATAT".JA HI SOM TOTS els PRIMARIS DE 1961.



José PÉREZ
   Amb motiu del nostre  CINQUANTENARI, any 2011, un pinyolet de companys ens conjuràrem per a celebrar-lo al mateix lloc on vàrem conviure, Seminari de la Seu d'Urgell,  i a convocar a tots els ex-seminaristes del curs  i altres, a la seva assistència. El ressò de la crida fou un èxit i una càrrega emotiva molt important.
  Les peripècies de la cerca dels companys ja s'han explicat en altres entrades, i ens ha donat molta experiència que podríem  compartir amb altres interessats. Sempre en aquestes tasques hi han "casos difícils", companys que creus que no localitzaràs mai, però palpes la seva presència i voldries retrobar i compartir aquell i aquells antics moments.  Una de les gestions, feliçment resolta per les dues parts, fou el Retrobament amb el Canto, però el José PÉREZ, un  personatge significat del curs, de procedència andalusa, resident a Andorra, alt, molt ben plantat, amb una germana que era el seu mirall, mogut, molt mogut, amb unes ulleres gruixudes de pasta negra, aventurer, futur missioner..,  es resistia.

Pérez el Romano

 Durant uns sis mesos foren varies les gestions fetes, i evidentment, sense cap resultat positiu : internet, llistes telefòniques, govern andorrà, provincials de Combonians i Pares Blancs......, esgotats els esforços, deixarem el cas en "descans atent", per si en algun moment es podés activar.  I, vet aquí, que demanat al Poldito la possible adreça electrònica del personatge, facilitada per no sé qui, li he fet arribar un correu, sense massa convenciment de ser la persona que interessava, però quina sorpresa!,  ràpidament ha rebotat al meu ordinador la seva resposta : era ell i estava feliç i content del retrobament.

Benvingut Pérez.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada